Over schrijfcursusonline

Deze tijden vragen om nieuwe inspiratie. Juist nu is het een goed moment om te schrijven. Zonder op reis te hoeven, zonder afleiding van buitenaf, maar wel in verbinding met anderen. Of je nu in Zwolle woont of in Zierikzee, met een online schrijfcursus haal je het beste van twee werelden in huis: de vertrouwdheid van je eigen omgeving combineer je met een levendige schrijfcursus. Je hebt inspirerend contact met medeschrijvers uit heel Nederland. Iedere week krijg je persoonlijke begeleiding van een ervaren schrijfdocent. Al je teksten worden geredigeerd.

Cursisten die de smaak te pakken hebben kunnen gekoppeld worden aan een literair agent of bij voldoende interesse aan een redacteur van een uitgeverij.

Kijk ook eens op Schrijven online voor schrijftips.

Over Annemarie

Annemarie de Gee geeft al tien jaar les in creatief schrijven. Zij was als docent verbonden aan Scriptplus (schrijfinstituut van de Hogeschool van Amsterdam en de VU) en ontwikkelde lessen voor Schrijfcursus Amsterdam. Steeds opnieuw zoekt ze naar manieren om de kunst van het schrijven over te dragen, want schrijven is geen wiskunde; er is niet maar één uitkomst mogelijk, één soort boek, één manier. En dat is goed nieuws! Zij is ervan overtuigd dat om tot goed proza te komen, een combinatie nodig is van ambacht én oorspronkelijkheid. Naast het aanleren van schrijftechnieken begeleidt Annemarie je in het vinden van je eigen stijl en schrijfstem. Wie ben je, en wat heb je te vertellen? Hoe zorg je dat de regels en richtlijnen in dienst staan van jouw verhaal? Daarbij kan het haar niet gek genoeg; samen met jou gaat ze op avontuur, schuwt daarbij het experiment niet maar doet dat altijd in een veilige omgeving.
Naast het lesgeven schrijft Annemarie romans en verhalenbundels.

 

Contactgegevens:
annemarie@schrijfcursusonline.nl
persoonlijke website: www.annemariedegee.nl
KvK numer: 51185350